English version Slovenska razlicica Hrvatska verzija russian version

Hoteli - Gorenjska, Dolenjska, Obala, Ljubljana...

 
 
  • Zakaj rezervirati preko Think Slovenia?
  • Zakaj rezervirati preko Think Slovenia?
  • Zakaj rezervirati preko Think Slovenia?
  • Zakaj rezervirati preko Think Slovenia?
1 2 3 4

 

Ponujamo odličen izbor hotelov, od prestižnejših in staro meščanskih do butičnih ter tradicionalnih alpskih gostišč predvsem na območju Julijskih Alp oziroma Gorenjske, Severne Primorske, Obale ter Ljubljane. Naša prednost je podrobno poznavanje hotelov in gostišč, ki jih oglašujemo, saj jih redno obiskujemo. Tako lahko ponudimo občutno več informacij, prav tako pa redno pridobivamo akcijske cene in dodatne ugodnosti.

 

LJUBLJANA / GORE & JEZERA / OBALA / JUGOVZHODNA SLOVENIJA

 

LJUBLJANA

 

Grand Hotel Union Ljubljana
Grand hotel Union, Ljubljana, Slovenija
Čudovit lukuzni hotel, zgrajen v secesijskem slogu iz 19. stoletja na izjemni lokaciji v neposredni bližini Prešernovega trga v središču Ljubljane. Je dobro izhodišče za doživetje ljubljanskega mestnega utripa, raziskovanje mestnega jedra. Hotel ponuja udobje in razkošje ter izvrstne dodatne storitve. Je en najbolj znanih slovenskih hotelov.
Hotel v kulturno zgodovinski stavbi €€€ Regija: Ljubljana
Hotel Cubo Ljubljana
Hotel Cubo - design hotel, Ljubljana, Slovenia
Hotel se je odprl v letu 2011 in se je hkrati s prejetimi nagradami hitro uveljavil kot eden elitnejših hotelov v mestu. S svojo lokacijo v centru mesta in s prenovo v slogu 1930-ih daje vtis prefinjenega svetovljanskega vzdušja, ki sovpada z odličnim sodobnim stilom in vrhunskimi storitvami.
Elitni moderni hotel €€ Regija: Ljubljana
City Hotel Ljubljana
City Hotel, Ljubljana, Slovenija
Po temeljiti in dragi prenovi v letu 2008 City Hotel brez dvoma predstavlja visoko kakovostno hotelsko namestitev v Sloveniji, z moderno obnovljenimi sobami ter opremo in dovršenimi storitvami ponuja dobro izbiro za doživetje mesta Ljubljane. Hotel je v samem mestnem središču z večine sob pa je čudovit pogled na Ljubljanski grad.
Kakovostni moderni hotel €€ Regija: Ljubljana
Lesar Ljubljana
Lesar Angel Boutique Hotel Ljubljana
Hotel Lesar je po našem mnenju eden izmed najboljših butičnih hotelov v Ljubljani. Nahaja se v na novo obnovljeni srednjeveški mestni hiši, na eni najbolj prikupnih ulic v starem mestnem jedru Ljubljane. Z razkošno opremljenimi sobami in zasebnim vrtom predstavlja hotel Lesar nepogrešljivo izbiro za prvovrstno namestitev in udobje.
Butični staromeščanski hotel €€ Regija: Ljubljana
Jezeršek Brnik, letališče Ljubljana
Jezersek Hotel,letališče Ljubljana , Slovenija
Hotel je v lasti enega izmed najbolj poznanih ponudnikov cateringa in priljubljen zaradi okacije v bližini ljubljanskega letališča. Hotel izstopa z visokokavostno opremljenimi sobami, izvrstno restavracijio in mirno lokacijo v vasi Zgornji Brnik. Jezeršek hotel je letališki hotel iz katerega ne boste želeli oditi.
Družinski podeželski hotel €€ Regija: Ljubljana

 

 

GORE & JEZERA

KRANJSKA GORA / BOHINJSKO JEZERO / BLEJSKO JEZERO / BOVEC & DOLINA SOČE / KAMNIK / LOGARSKA DOLINA

 

Gostilna Pri Martinu Kranjska Gora
Gostilna Pri Martinu  Kranjska Gora nastanitev Slovenija
Gostilna Pri Martinu je očarljiva alpska in družinsko vodena gostilna, samo nekaj minut hoje do središča Kranjske Gora in smučarskih pist. Osredotočena na ponudbo izvrstnih alpskih domačih jedi, gostilna omogoča nastanitev v nekaj udobno, ravno prav velikih sobah, z domačim vzušjem, ki jih visoko priporočamo.
Tradicionalno alpsko gostišče Regija: Kranjska Gora
Ramada Resort Kranjska Gora
Hotel larix kranjska gora Slovenija
Ramada Resort je po našem mnenju ena najboljših izbir izmed verige hotelov Ramada Worldwide in zastopa izredno dobro namestitev v Kranjski Gori. Hotel morda ne predstavlja kakšne posebne karakteristike, vsekakor pa ponuja pravo namestitev kot smučarski hotel, lociran nekaj metrov stran od smučišča s ponudbo visoko kakovostnega udobja in opreme, vključujoč odličen spa, kompleks z bazeni in casino.
Moderni smučarski hotel €€€ Regija: Kranjska Gora
Hotel Kristal Ribičev Laz, Bohinjsko jezero
Hotel Kristal Bohinj
Kristal je prijeten, srednje velik družinski alpski hotel v vasi Ribičev Laz, samo nekaj minut hoje stran od slikovitega Bohinjskega jezera. Novo zgrajen, v lokalnem stilu, predstavlja moderno in udobno namestitev s tradicionalnim pridihom v čudovitem okolju.
Prikupen alpski hotel €€ Regija: Jezera
Grand Hotel Toplice Blejsko jezero
Grand hotel Toplice, Lake Bled, Slovenija
Grand Hotel Toplice je eden najbolj znanih slovenskih hotelov, ki ponujajo luksuzno in sodobno namestitev ter opremo, vključujoč dodatno ponudbo z možnostjo spa razvajanja in privatnega dostopa do jezera. Hotel izstopa zaradi ene najbolj zaželenih lokacij v Sloveniji in omogoča dih jemajoče poglede na Blejsko jezero in Blejski grad.
Hotel v kulturno zgodovinski stavbi €€€ Regija: Jezera
Vila Prešeren Blejsko jezero
Vila Preseren  Blejsko jezero
Dobrodošla izbira med Blejskimi je Vila Prešern, odličen butični hotel, zgrajen v 19. stoletju in kasneje v celoti obnovljen. Vila Prešern ponuja 8 stilsko prenovljenih sob. Leži na idiličnem in mirnem obrobju Blejskega jezera, pod Blejskim gradom samo nekaj minut hoje stran od centra Bleda.
Butični jezerski hotel €€ Regija: Jezera
Vila Bled Blejsko jezero
Villa Bled, Slovenija
Vila Bled je bivša rezidenca predsednika Tita, zato ni presenetljivo da se ravno od tu ponuja najboljši in ekskluziven pogled na Blejski otok sredi jezera. Obkrožen s parkom in direktnim dotopom do jezera, manjši luksuzni hotel ponuja vrhunsko namestitev, wellness center, privatni dostop do jezera in odlično restavracijo v nepozabnem okolju.
Hotel v kulturno zgodovinski stavbi Regija: Jezera
Nebesa Livek, Dolina Soče
Posest Nebesa - vrhunska namestitev in sprostitev
Nebesa dobesedno upravičujejo svoje ime, saj bližina oblakov in presunljiv pogled na reko Sočo daje občutek lahkotnega bivanja v nebesih. Štiri zasebne hiše, ki se lahko pohvalijo z nagrado za arhitekturni dosežek, ležijo na čudoviti poziciji hribov nad Kobaridom. Z zasebnimi bazeni, wellness centrom in odličnim bivalnim prostorom ponujajo Nebesa vrhunsko namestitev ter sprostitev, za vse tiste, ki resnično želijo pobegniti od mestnega vrveža.
Luksuzni gorski pobeg €€ Regija: Dolina Soče
Martinov Hram Bovec, Dolina Soče
Martinov Hram - alpsko gostišče Bovec
V središču Bovca se nahaja Martinov Hram prijetno družinsko alpsko gostišče, ki ponuja prijetno vzdušje, udobne sobe in odlično izbiro za pokušino jedi s pridihom italijanske kuhinje, ki je na tem območju precej prisotna. Lokacija gostišča predstavlja tudi veliko prednost pri organiziranju različnih zunanjih aktivnostih v čudoviti Soški dolini.
Tradicionalno alpsko gostišče Regija: Dolina Soče
Dobra Vila Bovec, Dolina Soče
Martinov Hram - alpsko gostišče Bovec
Dobra Vila Bovec je poznan stilsko opremljen butični hotel, samo nekaj minut hoje oddaljen od Bovca in nekaj minut vožnje stran od smučarske gondole za smučišče Kanin. Ponuja izvrstne jedi in vino ter omogoča poseben užitek ob resnično slikovitem razgledu s teras restavracije.
Butični hotel €€ Regija: Dolina Soče
Hotel Mangart Bovec, Dolina Soče
Dobra Vila - Bovec
Hotel Mangart Bovec predstavlja moderen slog in storitve v osrčju Soške doline. Hotel ima 34 udobnih sob, ki so vse opremljene s klimatsko napravo, en suite kopalnico in balkonom ali teraso, s koder se odpirajo prekrasni pogledi na neokrnjeno naravo doline reke Soče in Julijskih Alp.
Manjši alpski hotel Regija: Dolina Soče
Hotel Hvala Kobarid, Dolina Soče
Hotel Hvala Kobarid Slovenia
Pozicioniran na glavnem trgu prikupnega in zgodovinsko pomembnega mesta Kobarid ter v samem osrčju doline reke Soče, hotel Hvala ponuja stilske in udobne sobe za prijetno namestitev ter odlične jedi v eni najboljših slovenskih restavracij - Topli Val.

Gurmanski alpski hotel

Regija: Dolina Soče
Pristava Lepena Lepena, Dolina Soče
Pristava Lepena, Lepena, Slovenija

V čudoviti dolini Lepena, 15 minut vožnje stran od Bovca se nahaja ena najbolj unikatnih gorskih namestitev Pristava Lepena. Samostojne hiše opremljene v rustičnem alpskem stilu omogočajo udobno, prijetno ter kakovostno namestitev obkroženo z najlepšimi gorskimi pogledi. Na voljo je bazen, možnost jahanja konjev v neposredni bližini in sprostitve v wellness centru.

Gorski pobeg Regija: Dolina Soče
Kmetija Želinc Cerkno, reka Idrijca
Pristava Lepena, Lepena, Slovenia
Želinc kmetija je prijetna in izredno gostoljubna družinska turistična kmetija, ki ponuja odlično namestitev z bazenom in izbrano domačo hrano. Nahaja se v atraktivnem okolju, nekaj kilometrov stran od Cerknega, na sotočju reke Idrijce in Cerknice.
Turistična kmetija z bazenom Regija: Dolina Soče
Hotel Krvavec Krvavec
Hotel Raj - Krvavec, Slovenia
Hotel Krvavec je eden izmed redkih smučarskih hotelov v Sloveniji, ki se nahajajo neposredno na smučišču. Nahaja se na 1600m nadomorske višini v Tihi dolini na Krvavcu.  Hotel Krvavec ima zanimivo dodatno ponudbo in namestitev v 24 sobah in 2 apartmajih. V hotelu sta 2 restavraciji (ena je samopostrežna), soba za smučarsko opremo, savna in fitnes. Možni so ugodni paketi za dve osebi, družinski in vikend paketi.
Manjši alpski hotel Regija: Kamniško Savinjske Alpe
Malograjski Dvor Kamnik
Malograjski Dvor Kamnik Hotel
Lepo obnovljen 22-sobni Malograjski Dvor se nahaja v starem mestnem jedru Kamnika in je lahko odlično izhodišče za pobeg v Kamniško Savinjske Alpe. Hotel je iz 19. stoletja in je bil obnovljen z občutkom ter stilom. Kakovostna restavracija predstavlja zaokroženo ponudbo Malograjskega Dvora.
Hotel v kulturno zgodovinski stavbi Regija: Kamniško Savinjske Alpe
Hotel Plesnik Logarska Dolina
Hotel Plesnik se nahaja v osrčju slikovite Logarske doline in ponuja kakovostno in udobno namestitev z neponovljivim pogledom na bližnje gorske vrhove in eno najlepših dolin. V sklopu hotelske ponudbe je tu še dobra restavracija in bazen z wellness centrom.
Udoben alpski hotel Regija: Kamniško Savinjske Alpe

 

OBALA

 

Špacapanova Hiša Komen, Kras
Pic
Prikupna vas Komen, v osrčju Krasa, je dom Špacapanove hiše, manjšega družinskega hotela, ki ponuja lepo opremljene in udobne sobe ter izvrstno hrano in vino. Prijeten, miren postanek za vse, ki raziskujejo območje slikovitega Krasa.
Prijeten podeželski hotel Regija: Kras & Goriška Brda
Posest Belica Medana, Goriška Brda
Belica Estate Medana Goriska Brda
Posest Belica je odlična izbira za vse, ki želijo okusiti najboljšo kakovost slovenskega vina iz prve roke. Dobra hrana in udobna luksuzna namestitev ter vinorodna lokacija v osrčju Goriških Brd so glavne prednosti za užitkarsko doživetje. Hotel ima nekaj različno opremljenih sob ter veliko zunanjo teraso z bazenom ob koder se razprostirajo odprti pogledi na sosednje gričevje.
Butični hotel z bazenom Regija: Kras & Goriška Brda
Hiša Marica Šmartno, Goriška Brda
Hiša Marica, Šmartno
Hiša Marica je očarljiv manjši srednjeveški hotel v vasi Šmartno v osrčju Goriških Brd. Poimenovana je po babici trenutnih lastnikov, ki je bila v tedanjem času znana kot odlična lokalna kuharica in na katero se s ponosom spominjajo njeni sorodniki. Hiša Marica je bila v celoti obnovljena in ponuja štiri s stilom in premišljenostjo opremljene sobe.
Očarljiv manjši hotel Regija: Kras & Goriška Brda
Kmetija Štekar Snežatno , Goriska Brda
Štekar turistična kmetija je manjši lepo obnovljen družinski hotel v zgodovinski stavbi v čudovitem mirnem okolju vasi Snežatno na vzhodu vinorodnih Goriških Brd. Lepo opremljene sobe s skupnim balkonom ponujajo udobje in postanek za raziskovanje čudovite okolice trtnih nasadov.
Kraška turistična kmetija Regija: Kras & Goriška Brda
Hotel Piran Piran, Obala
Hotel Piran
Hotel Piran je znamenita stavba v prvi vrsti na piranskem obrežju ob znamenitem mandraču. Gostje lahko tako rekoč stopijo iz sobe v modro Jadransko morje. Hotel s štirimi zvezdicami je bil pred kratkim popolnoma prenovljen in je po našem mnenju eden najboljših hotelov v Piranu in tudi z najboljšim razgledom. V hotelu se nahaja wellness, odlična restavracija in neverjetna terasa na strehi hotela.
Hotel na obali €€ Region: Obala
Hotel Tartini Piran, Obala
Hotel Tartini Piran
Hotel Tartini leži na izvrstni lokaciji, le nekaj metrov stran od morja in glavnega Tartinijevega trga. Na vrhu hotela se nahaja terasa od koder se ponuja čudovit pogled na mestni trg. Oprema sob je dovolj kakovostna, predvsem je tu pomemebna izredna lokacija, zaželjeno središče Pirana.
Hotel na obali €€ Regija: Obala
Vile Strunjan Strunjan, Obala
Vile Strunjan, Slovenija
Obalne hiške Strunjan so del hotelskega kompleksa Krka in ponujajo odlično namestitev ter široko dodatno ponudbo: bazen, teniškega igrišča ter visoko kakovosten termalni center. Hiške so locirane v mirnem predelu, obkrožene s parkom in oddaljene le nekaj minut hoje stran od morja.
Hiške za najem na obali Regija: Obala

 

JUGOVZHODNA SLOVENIJA

 

Grad Otočec Otočec
Grad Otočec - hotel
Namestitev v gradu je vedno nekaj posebnega, pri slednjem je posebnost ta, da leži na otoku reke Krke in ponuja resnično nepozabno, romantično doživetje. V celoti obnovljen, grad Otočec ponuja udobne in lukuzno opremljene sobe, izvrstno restavracijo in dodatne storitve ter čudovit park naokoli.
Grajski hotel na otoku Regija: Celje, dolina Krke z okolico
 

 

Rezervacija preko Think Slovenia.

 

Think Slovenia je oglaševalska agencija, kar pomeni, da rezervirate določeno hotelsko nastanitev pri nas, plačilo in nastanitveni pogoji pa so v domeni izbranega hotela. Naša odgovornost je zagotoviti podrobne informacije o določeni hotelski ponudbi in urediti rezervacijo s hotelom. Za rezervacije narejene preko našega podjetja ne plačate nič več, kot če bi rezervirali neposredno na samem kraju.

 

Think Slovenia sodeluje samo s hoteli, ki ponujajo odlično namestitev in atraktivne ter zanesljive možnosti za posebna počitniška doživetja. Če ste eden izmed hotelov in vas zanima oglaševanje na našem spletnem portalu, nas z vsemi podrobnostmi kontaktirajte po elektronski pošti.

 

Kliknite TUKAJ za registracijo osebnih podatkov po predhodno narejeni rezervaciji.

 

Klinite za povratek na osnovno stran.

 

Slovenia News articles
Top holiday links
Top holiday links
Top property links
Top property links

Click here to view our news RSS feedNews Headlines

Hover over any item to stop it scrolling.

Lonely Planet votes Ljubljana #2 on its "Best of Europe 2014" bucket list
Ljubljana hits top of the charts in so many categories - this time Ljublajana hits No2 spot in Lonely Planet's list of the "best in Europe" - read why!

Slovenia: a modern Ruritania at the crossroads of southern Europe?
Slovenia: A country not only packed with natural wonders and an incredibly scenic variety but also with a very rich history at the cross road of three cultures

Slovenia offers property buyers the best of Europe – at a bargain
The Financial Times thinks "Slovenia offers property buyers the best of Europe - at a bargain" 

Affordable skiing and snowboarding in Slovenia
Fancy skiing but horrified at the price? Slovenia has high quality, low-cost resorts, with great scenery and friendly locals to boot.

One of the most surprising and beautiful places on earth
Slovenia gets a lot of love from "Rough Guides" readers.

Switchback Travel vote Slovenia into their 10 adventure destinations for 2013
Slovenia is described as "a powerhouse for those who love the outdoors" in Switchback's annual adventure travel report

Bled Island Church rated as one of the world's most beautiful
USA Today rates the Church of the Assumption on Bled Island as one of the world's most beautiful churches.

Slovenia makes Fodor's Go list for 2013
Fodor's call Slovenia an undiscovered sliver of Europe with modern style and classic charm.

Slovenia remains in the top 15 most peaceful countries in the world
According to the 2013 Global Peace Index, Slovenia is one of the world's most peaceful countries.

Ljubljana may be Europe's best kept secret
Jay Walljasper of the "Star Tribune" writes how "a much delayed trip to Slovenia's capital reveals an under-the-radar European gem".

Ljubljana shortlisted for European Green Capital 2015
Shortlisted with 3 other European cities Ljubljana is aiming to become Europe's leading Green city for 2015, results to be announced 14.06.13

The Times of London asks "can this be Slovenia?"
Fiona Sims visits Slovenia and is impressed by "cosy lodges, sophisticated cooking and world class wine" and declares it a country "that looks as good as it tastes".

Lonely Planet's "Best value destinations"
Lonely Planet's Best of Travel Report describes Slovenia as being as picture-perfect as Switzerland …. but much smaller and easier on the wallet.

The New York Times discovers Ljubljana's "rich cultural scene" Rachel Doyle is impressed with her 36 hours in Slovenia's capital.

SmarterTravel.com says "words can't do justice" to Lake Bled Lake Bled is picked by smartertravel.com amongst their 27 places in the world "to restore your faith in travel".

Lake Bled - one of the world's 10 most beautiful lakes
Yahoo Travel celebrate the "breathtaking vista" of Lake Bled from its mountain top castle and conclude it is one of the world's most beautiful lakes.

The UK's Daily Mail "falls in love with Slovenia"
Stanley Johnson returns to Slovenia to find a land of "bees, bears, brides and bountiful nature".

Slovenia's Alps and wine country “among the most sustainable and authentic places to visit in Europe”
Slovenia performs outstandingly, coming joint 6th place in a global study of “authenticity and stewardship” by National Geographic Traveler designed to assess the uniqueness of travel destinations

Slovenia - “the most delightful small country of modern Europe”
The Financial Times describes Slovenia as modern Europe's most delightful small country…

Ljubljana voted 5th most idyllic place to live in Europe
In a recent article published by Forbes Magazine, Ljubljana has been voted the 5th most idyllic place to live in Europe, described as a “little Paris” with hints of Art Nouveau - a melting pot of culture at the crossroads of the German, Latin and Slavic worlds.


National Geographic Traveler Magazine is “rendered speechless” by Slovenia’s “sublime landscape”
On a recent tour around the borders of the whole country, Traveler is seduced by stunning landscapes and an intriguing mix of cultures.

Search this site
Contact us
First name:
Last name:
E-mail:
Questions / Comments:
Help us stop spam
 
Other related websites

 

 
 
 
About Us About Slovenia Testimonials Useful Links Guest Book Press Terms
UK (connects to office in Slovenia): 0044 (0)208 123 2898 |  Slovenia: 00386 (0)51 725 345  |  info@thinkslovenia.com  |  Skype Me!
Copyright TS1 Ltd      Website design by MWS